Het digitale omslagpunt

Inschrijving

Inschrijven CCCafé

CONTACT

  • Veemarkt 5, 2800 Mechelen
  • +32 15 34 54 94
  • info@thocc.com

Recent onderzoek in twaalf landen benadrukt de behoefte aan een goede balans tussen persoonlijke en digitale klantenservice

Na de afronding/overdracht van CCLA stelt THoCC haar faciliteiten ook ter beschikking van suppliers en andere organisaties. Dat was eerder ook al het geval met Nextel, ININ, Plantronics, Randstad, e.a. Belangrijk voor THoCC is uiteraard het bewaren van haar objectiviteit en dat is nu niet anders.

Op 4 mei e.k. is Verint gasheer in het ContactcenterCafé. Het Café is open v.a. 17:00 u

Verint voert in samenwerking met IDC onderzoek naar de evolutie van klantenservice. Zo heeft IDC, een wereldspeler op het vlak van marketingonderzoek en -informatie, onderzocht bij 24.000 consumenten, 1.000 organisaties in 12 landen of er een ‘Tipping Point’, een omslagpunt is waar de preferentie van een klant om contact te hebben met een organisatie omslaat van persoonlijk naar digitaal.

De VP Mktg EMEA presenteert aan u de belangrijkste resultaten van dat onderzoek en licht toe. Het zou geen ContactcenterCafé zijn mocht er na de inleidende presentatie geen ruimte zijn voor Q&A en discussie.

18:00 Marije Gould, Vice President of Marketing EMEA at Verint Systems.

Supporting Verint’s portfolio of Customer Engagement Solutions across EMEA, Marije is responsible for developing the marketing strategy in the EMEA region, which includes demand generation, driving awareness and developing Verint’s customer and partner marketing initiatives throughout the region. Follow and engage with Marije on Twitter @MarijeGould.

18:45 Q&A


19:15 Networking drink met hapjes en drankjes, aangeboden door Verint.