CCCAFE

Inschrijving

Inschrijven

CCCAFE Contact Center Management

Goeie contactcenters zijn een win voor alle stakeholders: de mensen die erin werken, de klanten die ermee te maken krijgen, de organisaties die de centers inzetten en... al de rest, want een contactcenter is ook de beste bron om kennis en informatie op te doen over de belangrijkste activiteit van elke organisatie: zorg dragen voor klanten. 

Jan Smets is heel terecht een geroemd schrijver en spreker als het over contactcenters gaat. Niet omdat hij ons vertelt wat er in de komende vijftig jaar gaat gebeuren maar omdat hij ons al decennia lang op een heel inspirerende, grappige én onderbouwde manier met beide voeten stevig op de grond houdt. Ik weet uit ervaring dat ‘get the basics right’ nog altijd geen overbodige luxe is voor veel organisaties en dat is toch wel een balangrijke verdienste Jans’ boek. 

Toen Jan me vertelde dat Lannoo  wou meegaan in de engelse vertaling van zijn eerste boek en er ruimte was voor sponsoring door derde partijen, heb ik me meteen gewend tot enkele leidende organisaties die aan de aanbiederskant stevig inzetten op innovatie en vooruitgang van ons vakgebied. Eén van die drie is Genesys en zij zijn ook de sponsors van dit ‘branded’ ContactcenterCafé.  No worries, ContactcenterCafees blijven gaan om de inhoud en in dit geval gaat het over het nieuwe boek van Jan Smets, een geüpdate engelstalige versie.