CONTACTCENTERCAFE

ContactcenterCafé en BBQ

Dinsdag 26 Juni Veemarkt 5 2800 Mechelen

Nederlanders hebben het tijdens het WK ietsje minder druk. Daarom hebben we er twee - echte toppers - kunnen uitnodigen als spreker op het ContactcenterCafé. 

Customer engagement en werk in 2030: Defining the Human Age

Marije Gould, VP Marketing EMEA bij Verint 

Hoe kunnen organisaties het beste contact houden met de consument en medewerkers wanneer zij worden geconfronteerd met duizelingwekkend snel ontwikkelende technologieën? Om hier antwoord op te krijgen, gaf Verint het onderzoeksbureau Opinium opdracht om meer dan 36.000 consumenten in 18 landen te interviewen. De studie onderzocht de huidige wensen, eisen en zorgen van klanten over klantenservice, technologie en data. Tegelijkertijd is onderzoek gedaan naar de veranderingen op de werkplek, met de adoptie van technologieën zoals AI en robots.

 Dit onderzoek, gecombineerd met deskundige inzichten van professor James Woudhuysen - de bekende futurist en gasthoogleraar aan de Southbank University in Londen - wordt gebruikt als een kader om een goede voorspelling te doen over de toekomst van klantenservice en werk. Marije deelt deze onderzoeksresultaten en vertelt welke stappen organisaties moeten nemen om zich hierop voor te bereiden. 

De KNAB case

Rien Brus, Global VP customer Strategy bij Aegon  

Hoe kun je in de 21 e eeuw succesvol de verzadigde Nederlandse bankenwereld betreden? Hoe kun je een 100% digitale bank zijn, en toch een personal human touch waarborgen? En hoe kun je al jarenlang de hoogste Net Promoter Scores hebben binnen de branche? Het antwoord is Knab, een bank die alles echt anders durft te doen. En inderdaad, daarom staat Knab ook voor Bank….maar dan andersom. In deze presentatie zal Rien Brus, Global VP customer Strategy bij Aegon (de moeder van Knab), jullie meenemen in de Knab case, en vooral op hoe een digitale bank toch het verschil maakt met een human Customer Service ervaring.

Inschrijven kan hier