ASSESSMENT

CONTACTEER ONS

ontvang onze Nieuwsbrief

ASSESSMENT

Contactcenters presteren gemiddeld 54% onder hun eigen ambitieniveau. De gemiddelde maturiteit is 2,6 op 5, terwijl het doel 3,9 is. Een contactcenter met een maturiteitsniveau boven de 3,5 bestempelen wij als een Level 4-contactcenter. THoCC heeft als doel om op basis van het assessment in samenwerking met onze ervaren consultants en trainers zoveel mogelijk contactcenters te ondersteunen op weg naar een hoger maturiteitslevel.

Het Level 4 Contact Center Maturity Assessment is een diagonale doorlichting van een organisatie – het contactcenter - binnen een grotere organisatie. Het contactcenter, de (virtuele) huisvesting van klantencontact via afstandskanalen, is bedoeld om een coherent geheel te zijn dat naadloos is geïntegreerd in het grotere geheel.

Organisaties die klantencontact als strategisch punt beschouwen, kunnen er voordeel uit halen een helder inzicht te verwerven in de maturiteit en samenhang van alle processen die daartoe bijdragen. Dat inzicht is de basis van een roadmap of actieplan die de maturiteit van het contactcenter naar een hoger niveau brengt.