DIENSTEN

ONZE DIENSTEN

THoCC heeft zich sedert 2004 volledig toegelegd op de ontplooiing van een divers team van specialisten die contactcenters waardevoll(er) maken.


Assessment

Contactcenters presteren gemiddeld 54% onder hun eigen ambitieniveau. De gemiddelde maturiteit is 2,6 op 5, terwijl het doel 3,9 is. Een contactcenter met een maturiteitsniveau boven de 3,5 bestempelen wij als een Level 4-contactcenter. THoCC heeft als doel om op basis van het assessment in samenwerking met onze ervaren consultants en trainers zoveel mogelijk contactcenters te ondersteunen op weg naar een hoger maturiteitslevel.

Het Level 4 Contact Center Maturity Assessment is een diagonale doorlichting van een organisatie – het contactcenter - binnen een grotere organisatie. Het contactcenter, de (virtuele) huisvesting van klantencontact via afstandskanalen, is bedoeld om een coherent geheel te zijn dat naadloos is geïntegreerd in het grotere geheel.

Organisaties die klantencontact als strategisch punt beschouwen, kunnen er voordeel uit halen een helder inzicht te verwerven in de maturiteit en samenhang van alle processen die daartoe bijdragen. Dat inzicht is de basis van een roadmap of actieplan die de maturiteit van het contactcenter naar een hoger niveau brengt.


Interim- en projectmanagement

De dienstverlening van THoCC is gebaseerd op een ‘home made’ Contactcenter Operating Model, CCOM. Dit omvat een gestructureerd overzicht van alle elementen die een organisatie, in het bijzonder een contactcenterverantwoordelijke in samenwerking met haar/zijn team, onder controle moet hebben om de contactcenterstrategie te kunnen uitvoeren.

THoCC heeft in de voorbije decennia een ruim netwerk van contactcenterprofessionals opgebouwd en telt in eigen rangen ook een tiental experts op vlak van de vertaling van klantcontactstrategie naar operaties en omgekeerd.

Contactcenters naar Level 4 leiden is de belangrijkste missie van THoCC-resultants. We detacheren professionals die het Level 4-mastership hebben behaald. Dit mastership houdt in dat ze het Contactcenter Operating Model in elke omgeving en op een respectvolle en efficiënte manier kunnen implementeren.


Opleidingen

Alle facetten van de THoCC-dienstverlening bestaan ook in opleidingsvorm. Die business unit heet THoCCademy. THoCC heeft sedert 2005 een curriculum opgebouwd van doeltreffende contactcentermanagement-opleidingen/trainingen.


Onderzoek

Om haar klanten op een zo onderbouwd mogelijke manier te kunnen ondersteunen, doet THoCC al enkele jaren research naar verschillende aspecten van klantcontact op afstand. In april 2018 rondden we een nieuwe reeks onderzoeken af die ook in het verleden al gevoerd werden om zo niet alleen tot inzichten, maar ook tot trends te komen. Het resultaat is een onderzoeksrapport met waardevolle insights voor iedereen die actief is in de contactcenter wereld.

Lees meer over de THoCC onderzoeken.