ECCCL

Praktisch

Startdatum? 7 februari 2020

Lesmaandagen: vanaf 07/02 tot eind juni 2020

Tijdstip? 13:30-20:30

Waar? THoCC: Veemarkt 5, Mechelen

Prijs? 7.500 € per deelnemer (excl. 21% BTW)
(30% korting voor de 2de deelnemer)
(40% korting voor de 3de deelnemer)

INSCHRIJVEN

BROCHURE ECCCL

Expert Class Contact Center Leadership

Editie 16 

Een unieke opleiding voor leidinggevende en verantwoordelijke contactcenter professionals. De opleiding is gebaseerd op het Contact Center Operating Model, CCOM©. Dit model is een framework dat alle elementen bevat die de contactcenterverantwoordelijke, in samenwerking met zijn team, onder controle dient te hebben om de contactcenterstrategie te kunnen realiseren.

Ontwikkelingen op vlak van telecommunicatie hebben het aantal mogelijke kanalen van en naar de klant doen exploderen. In het beheer daarvan is het contactcenter nagenoeg onmisbaar geworden. Het succes waarmee contact centers worden ingezet varieert en hangt in belangrijke mate af van de aansturing ervan.

Wat houdt deze opleiding nu in?

De Expert Class is een brede en intensieve opleiding die een helikopterview geeft van alle aspecten van een contactcenter. De combinatie van theoretische kennis maar ook ervaringen in de praktijk, maakt de opleiding heel compleet. Dankzij deze opleiding heb je meer aandacht voor het totaalplaatje en dit zorgt ervoor dat het duidelijker is welke prioriteiten gesteld moeten worden en welke oorzaak-gevolg relaties de dagelijkse werking beïnvloeden.

Tijdens de opleiding leren de deelnemers de visie, strategie en dagelijkse werking van een contactcenter beter kennen, zo vergroten zij hun kans op doorgroeien binnen onze organisatie.” Nancy, Sales Manager Telesales Eni

Docenten

80% procent van de lesgevers staat dagelijks in de praktijk, heeft jarenlange succesvolle ervaring en een bewezen 'ability to teach', met een deelnemerstevredenheid van 8.7/10.

Sinds de vierde editie is er ook een uitdrukkelijke inbreng van academici. Een aantal universiteitsprofessoren die onderzoek verrichten in de contact center sector werden als lesgever uitgenodigd.

De sprekers zijn telkens experten in hun vak. Daardoor wordt niet alleen theorie meegegeven maar is er ook de vertaalslag naar de dagelijkse business.” Iris Essers IPG, deelnemer

View More

Waarom kiezen voor deze opleiding?

De Expert Class heeft niet alleen invloed op de persoonlijke ontwikkeling en carrière van de deelnemer maar ook op de organisatie waar hij of zij voor werkt. De organisatie beschikt op deze manier over extra theoretische kennis, maar heeft ook de mogelijkheid om bepaalde zaken in de praktijk aan te passen en het niveau van het contactcenter (en de hele organisatie) te verhogen.

Het contact center is typisch de plaats waar de “momenten van de waarheid” geconcentreerd worden. Als die juister/beter worden verzorgd, creëert het contact center waarde voor de klant, en dus de organisatie. Als het contact center beter in staat is klanteninzichten op de juiste manier terug te koppelen, dan wordt het nog meer een echt value center.” Jan Smets, Director Retail & Customer Care Bpost

Praktische informatie ECCCL16

De 16de Editie van de Expert Class start op vrijdag 7 februari 2020 met een tweedaagse om de opleiding te kaderen en de doelstellingen vast te leggen. Vervolgens zijn er een aantal lesmaandagen vanaf 10 februari 2019 van 13:30-20:30 tot eind juni 2019 . Aan het einde van de opleiding presenteren de deelnemers hun eindwerk/case aan de jury.

Inschrijving:

  • 7.500 euro excl. BTW per deelnemer.
  • 2de inschrijving: -30%
  • 3de inschrijving: -40%