OPEN OPLEIDINGEN

OPEN PROGRAMMA 2023

06-06-2023   Financial Management NL
05-10-2023   Stepping up To Leadership NL
11-10-2023   Workforce Management NL
16-11-2023   Stepping up To Leadership FR
15-11-2023   Partner Management NL

ECCCL 2023


Waar? Openingstweedaagse in Orshof & de lessenreeks in Mechelen
Prijs?:
7.500 EUR (excl. 21 % BTW) 
2de inschrijving: -20°%

Brochure 2023

Lesrooster

Schrijf je hier in

OPEN OPLEIDINGEN

Leiding van een contactcenter

Leiding en coaching geven

Stepping up to contact center leadership

Duur: 4 dagen

De Team Leader Training ligt helemaal in lijn met de Expert Class en het Contact Center Operating Model van THoCC. Goede contactcenter teamleaders spelen een sleutelrol in de continue verbetering van de klantendienst door goede root cause analyse en staan centraal in het begeleiden van de groei en het potentieel van medewerkers en de organisatie. Kortom: ze hebben impact op alle stakeholders van de dienstverlening.

Lees meer

Ondersteunende diensten

Financial Management

Duur: 2 dagen

‘Contact Center Financials’ helpt deelnemers deze uitspraak te begrijpen door alle financiële aspecten van een contactcenter in verband met elkaar te stellen.

Lees meer

Work Force Management

Duur: 2 dagen

‘Deze opleiding geeft deelnemers de juiste handvaten om aan forecasting te doen en de capaciteitsplanning goed te kunnen voorspellen om een zo groot mogelijk opbrengst voor de organisatie en het contactcenter te kunnen genereren.

Lees meer

Partner Management

Duur: 2 dagen

The House of Contact Centers® organiseert in 2022 in haar kantoor in Mechelen, een 2-daagse open opleiding ‘Partner Management in contact centers’ voor partner relationship managers, channel & outsource managers, operationele managers en andere verantwoordelijken die externe partners aansturen in contact centers.

Lees meer

Medior & senior leadership

Expert Class Contact Center Leadership

Duur: 20 lesdagen

Een unieke opleiding leidinggevende en verantwoordelijke contactcenter professionals. De opleiding is gebaseerd op het Contact Center Operating Model, CCOM©. Dit model is een framework dat alle elementen bevat die de contactcenterverantwoordelijke, in samenwerking met zijn team, onder controle dient te hebben om de contactcenterstrategie te kunnen realiseren.

Docenten: 80% procent van de lesgevers staat dagelijks in de praktijk, heeft jarenlange succesvolle ervaring en een bewezen 'ability to teach', met een deelnemerstevredenheid van 8.7/10.

Lees meer

Strategische Workshops voor senior and executive management

Duur: 2 dagen

Een tweedaagse offsite. Tien ervaringsexperten delen hun ervaringen op het vlak van contact center development: topics zijn o.a. channel re-engineering, smart customer interaction, customer journey mapping, datamanagement, performance management, strategic sourcing, ICT en leadership.