OPLEIDINGEN OP MAAT

OPEN PROGRAMMA 2023

06-06-2023   Financial Management NL
05-10-2023   Stepping up To Leadership NL
11-10-2023   Workforce Management NL
16-11-2023   Stepping up To Leadership FR
15-11-2023   Partner Management NL

ECCCL 2023


Waar? Openingstweedaagse in Orshof & de lessenreeks in Mechelen
Prijs?:
7.500 EUR (excl. 21 % BTW) 
2de inschrijving: -20°%

Brochure 2023

Lesrooster

Schrijf je hier in

OPLEIDINGEN OP MAAT

THoCCademy staat voor inspirerende, interactieve workshops met focus op praktijkgericht oefenen aan de hand van bewezen en hapklare methodieken, in combinatie met ruimte voor reflectie. Dit doen we binnen een krachtig en sluitend theoretisch kader – het Contact Center Operating Model-: zonder inzicht is er immers geen verandering mogelijk in het gedrag van medewerkers.

De 3 hefbomen voor klantentevredenheid n.a.v. een contact zijn: de emotionele behoefte van de klant, de praktische behoefte en het gegeven dat de ervaring voor de klant ‘low effort’ moet zijn.

Vanuit deze triple-basis maken we een interactieve workshop met veel praktijkvoorbeelden en rollenspelen, waarin medewerkers de nieuwe inzichten meteen kunnen toepassen.

Door medewerkers deze 3 pijlers optimaal te leren toepassen zorgt THoCCademy voor meer tevreden gebruikers – uit ‘voor en na’-analyse blijkt steeds een positieve impact op de NPS – maar ook voor een efficiënter verloop van de gesprekken én meer tevredenheid bij de medewerkers.

U kan zich ook laten inspireren door het curriculum van open opleidingen die we in onze kantoren organiseren. Deze zijn op aanvraag ook specifiek voor uw organisatie (en onsite) in te plannen.

Meer informatie:
Stuur een mail naar info@thocc.com of contacteer ons op 015 34 54 94

Opleiding Klantcontact

The House of Contact Centers® organiseert inhouse trainingen ‘Klantcontact met Impact’. Wij zorgen voor tevreden klanten en tevreden medewerkers!

Brochure