OPLEIDINGEN OP MAAT

OPLEIDINGEN OP MAAT

De opleidingen op maat van THoCCademy staan voor toffe, interactieve workshops met focus op praktijkgericht oefenen aan de hand van bewezen en hapklare methodieken, in combinatie met ruimte voor reflectie. Ons team van trainers combineren bakken ervaring in contactcenterland met het krachtig theoretisch kader dat Contact Center Operating Model © heet.

Elk onderwerp dat (rechtstreeks of onrechtstreeks) in verband staat tot het gesprek met de klant behoort tot de mogelijkheden. Hieronder vindt u ter inspiratie enkele vaak voorkomende vragen binnen de sector. Laat ons weten wat de huidige uitdaging is binnen uw organisatie en we bekijken met u hoe we die samen kunnen aanpakken.

U kan zich ook laten inspireren door het curriculum van open opleidingen die we in onze kantoren organiseren. Deze zijn op aanvraag ook specifiek voor uw organisatie (en onsite) in te plannen.

Customer Contact

Professioneel improviseren

Duur: 1 dag

De job van een contactcentermedewerker is topsport. Door improvisatie-oefeningen leren de deelnemers simultaan luisteren en schrijven, gesprekken opbouwen, sturen en ook gepast afronden.

Telesales training

Verkopen begint bij de eerste neen. Aan de hand van een theoretisch kader, op uw maat gemaakte workshops en aandacht voor een duurzame opvolging helpen we uw verkopers om van die eerste ‘neen’ een ‘ja’ te maken. We geven uw verkopers de juiste tools om enthousiasme, vertrouwen en verdoken wensen op te wekken bij de klant en met een positieve aanpak de deal te sluiten.

Lees meer

Customer Care training

De customer care professional zit op een unieke positie in uw bedrijf om van uw klanten tevreden – en trouwe – klanten te maken. Met aandacht voor ‘the bigger picture’, praktijkgerichte tips en een theoretische omkadering maken we uw medewerkers bewust van hun rol in de organisatie en helpen we hen om op een effectieve en efficiënte manier zo veel mogelijk waarde uit hun gesprekken te halen.

Lees meer

Strategic Management

Strategic Visioning on Remote Customer Interaction

Duur: 1 dag

De Level 4 Methodologie in een notendop. Deelnemers leren in een dag hoe ze waardebijdrage in een contactcenter kunnen aanpakken én aantonen. We bespreken de impact van het Contact Center Operating Model © en het Contact Center Maturity Assessment met daaruit vloeiende roadmaps en management cockpits. Deze workshop blikt vooruit op de rol van het contactcenter op lange termijn en levert inspiratie om van elke contactcenter een value center te maken.