BINNEN MET BELLEN

PRAKTISCH

Data? Meer info binnenkort
Tijdstip? 9u tot 17u
Waar? THoCC: Veemarkt 5, Mechelen
Prijs? 375 € per deelnemer(430€ 1/2de dag opvolging)

Brochure

Meer informatie:
Stuur een mail naar info@thocc.com of contacteer ons op 015 34 54 94

AFSPRAKEN MAKEN

Vaak ontstaat de vraag bij call agents, accountmanagers en vertegenwoordigers hoe ze zo efficiënt mogelijk kunnen bellen en de agenda in zo kort mogelijke tijd te vullen met afspraken. Heb je jezelf deze vraag ook al weleens gesteld?

Je hebt dan waarschijnlijk ook al vastgesteld dat het afspraken maken een echte uitdaging is. De ervaring leert ons dat mensen het afspraken maken vaak op de lange baan schuiven, omdat een efficiënte en leuke manier van afspraken maken niet meteen voor de hand liggend is.

Het doel van deze opleiding is dus een makkelijke manier vinden om de deur op een kier te zetten bij bedrijven en snel een afspraak te maken zonder hierbij al te veel tijd te verliezen.

De 1-daagse opleiding vertrekt vanuit een praktijkgerichte focus, waar op basis van rollenspelen en interactie het maken van afspraken wordt aangeleerd.

Het grote succes van deze opleiding is dat ze toepasbaar is in alle sectoren. Ze hebben ook al heel wat referenties in verschillende sectoren, zoals energiesector, bouwsector, dienstensector zowel B2B als B2C.

Lesgever

Ben Spruyt

Specialisaties:

  • Sales & commerciële aanpak
  • People management
  • Procesoptimalisatie


Inschrijven

Kortom, als je deze opleiding volgt leer je in 1 dag hoe je gemakkelijk en efficiënt afspraken kunt vastleggen en jouw agenda kunt vullen.

Wil je ook graag een pro worden in maken van afspraken? Schrijf je dan snel in voor deze opleiding.

Meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@thocc.com of contacteer ons op het nummer 015 34 54 94.