MISSIE VISIE - WAARDEN

Contact
ONZE VISIE, MISSIE EN WAARDEN

Visie

Contact centers are value centers:

The House of Contact Centers vertrekt vanuit expertise en samenwerking met waardevolle partners en zorgt ervoor dat klanten de juiste ondersteuning krijgen om de effectiviteit en efficiëntie van hun contactcenter te verhogen.

Missie

The House of Contact Centers draagt al sinds de oprichting haar steentje bij aan het contactcenter van de toekomst. THoCC bouwt niet alleen mee aan het begrip contactcenter, maar werkt er ook actief aan om dit bij zoveel mogelijk organisaties waar te maken. THoCC vertrekt hiervoor vanuit het eigen Contact Center Operating Model ©. Deze grondige assessment en de expertise van de resultants stellen ons in staat klanten te helpen bij de professionalisering en optimalisatie van hun contactcenter.

Daarnaast is THoCC ook een gevestigde waarde in de contactcenter-wereld. Door open en op maat gemaakte opleidingen, de Expert Class voor contactcenter-managers en evenementen zoals Contact Center Cafés, brengen we relaties en kennis bij elkaar.

Waarden

  • Expertise sharing: THoCC werkt samen met resultants en partners die reeds jarenlange ervaring hebben in de contactcenter-sector.
  • Support: Wij ondersteunen bedrijven bij de uitdagingen die ze tegenkomen in het dagelijks beheer van hun contactcenter.
  • Partnership: THoCC werkt nauw samen met haar klanten om zowel het beste aan te bieden als het beste uit de organisatie van de klant te halen.
  • Results: THoCC beschikt over resultants, trainers en onderzoekers om contactcenters naar Level 4 te brengen en op een kost-efficiënte manier resultaten te behalen.