COACH YOUR WAY TO CONVERSION

PRAKTISCH

Data? Meer info binnenkort
Tijdstip? 9u tot 17u
Waar? THoCC: Veemarkt 5, Mechelen
Prijs? 375 € per deelnemer(430€ 1/2de dag opvolging)

Brochure

Meer informatie:
Stuur een mail naar info@thocc.com of contacteer ons op 015 34 54 94

COACH JE TEAM OP SALES-GEDREVEN CONVERSEREN

Wil jij als coach je medewerkers kunnen inspireren met technieken, handvaten en voorbeelden die echt het verschil zullen maken?

Als Coach of Teamleader in een klantendienst-omgeving ben je verantwoordelijk voor de prestaties van je team. Je ondersteunt hen op alle mogelijke manieren om individuele en collectieve doelstellingen te behalen.

De duurzaamheid van de training van agenten wordt vaak bepaald door de mate waarin de interne coach de vaardigheden die hij aanleert zelf ook voldoende beheerst. Het is belangrijk dat de coach voldoende handvaten heeft om in staat is gepaste voorbeelden uit de praktijk te halen.

Waarom zou een teamcoach dan geen vaardigheidstraining volgen met dezelfde inhoud als agenten maar gericht op de coach?

De opleiding

De opleiding voorziet de teamcoach van voldoende inhoudelijke bagage en handvaten om de medewerker te ondersteunen in zijn verkoopgesprek met de klant.

Komen deze stellingen jou bekend voor?

  • Ik hoor natuurlijk wel het verschil tussen een goed en minder goed verkoopgesprek, maar vind het soms moeilijk om heel concreet te benoemen welke elementen hiervoor zorgen.
  • Ik vertel mijn medewerkers dat ze moeten durven ingaan op bezwaren in plaats van deze uit de weg te gaan, maar als ze dan vragen hoe, vind ik het moeilijk dit concreet te maken.
  • Mijn verkopers slagen er bij het begin van een outbound call vaak niet in de medewerking van de klant te bekomen en ik vind het moeilijk hen hierbij te helpen.
  • Ik merk dat sommige verkopers in mijn team steevast meer resultaat halen dan anderen, maar vind het moeilijk om hun succesfactoren door te geven aan de minder sterke presteerders.


Het uiteindelijke doel is de agenten goed gesprekken te laten voeren door op het juiste te coachen en dus zo de conversie van jouw sales-team te verhogen!

Let wel op: dit is geen managementopleiding of een opleiding over hoe je juist feedback aan jouw medewerkers geeft. Om deze vaardigheden verder te ontwikkelen hebben we andere opleidingen zoals de Expert Class Contact Center Management of de 4-daagse opleiding Stepping up to leadership. Het opleidingsprogramma voor deze opleidingen kan je ook op onze website vinden.

Na de opleiding van 1 dag is er ook opvolging mogelijk om de coach in staat te stellen een goed coachingprogramma op te stellen. Dit kan zijn door in tandem te gaan coachen met de interne coach of samen gesprekken te beluisteren om de aangeleerde technieken toe te passen en hier ook vertrouwd mee te geraken. Afhankelijk van de planning en to do’s met de coach kan dit een halve dag of een dag zijn. Er valt ook nog te bekijken of hier een vervolgtraject aan kan gekoppeld worden.

Lesgever

Dimitri Jambé

Specialisaties:

  • Klantcontact met impact


Ben je overtuigd dat deze opleiding een meerwaarde kan zijn voor jou, je agenten en organisatie? Schrijf je dan snel in voor deze opleiding

Meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@thocc.com of contacteer ons op het nummer 015 34 54 94.